Δωρεάν αγγελίες για τους Έλληνες της Σουηδίας από τον HellasRadio

Ο HellasRadio.se μέσα από την ιστοσελίδα του, δίνει την δυνατότητα σε όλους τους Έλληνες της Σουηδίας να προβάλλουν την δική τους αγγελία εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!

Γι’ αυτό το εγχείρημα και τον τρόπο καταχώρησης μιας αγγελίας, μίλησε στην δημοσιογράφο Σοφία Νικολαΐδου, ο διευθυντής προγράμματος του HellasRadio και ιδιοκτήτης της Siapis Web Media κ. Γιάννης Σιαπέρας.

“Κλείνοντας 2 χρόνια του HellasRadio στα “ακουστικά” των φίλων και ακροατών των Ελλήνων της Σουηδίας και όχι μόνο, η Siapis Web Media προσφέρει σε όλους τους αναγνώστες της ιστοσελίδας μας και τους ακροατές του webradio μας την δυνατότητα να προβάλλουν την δική τους αγγελία εντελώς δωρεάν!

Καλό το Facebook, καλές οι ομάδες, αλλά εκεί οι αναρτήσεις χάνονται. Εδώ ο χρήστης μπορεί να έχει τον σύνδεσμο – link, της αγγελίας του διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή και να τον κοινοποιεί στα αγαπημένα του social media.

Ο τρόπος καταχώρησης είναι πολύ απλός. Ο αναγνώστης μας, μπορεί να μας στείλει email με την αγγελία του και 6 φωτογραφίες που να την αντιπροσωπεύουν και είναι έτοιμος. Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω, ούτε καν εγγραφή στην ιστοσελίδα μας. Φυσικά υπάρχουν και εξτρά υπηρεσίες για τις οποίες μπορούμε να δώσουμε πληροφορίες μόνο τηλεφωνικά στο 0700-150-380. Εκεί οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν καθημερινά από τις 09:00 μέχρι τις 12:00″

Αναλυτικά:

Αν ψάχνεις σπίτι ή δωμάτιο για ενοικίαση, αν ενοικιάζεις το σπίτι σου, αν ζητάς ή προσφέρεις δουλειά, αν πουλάς διάφορα αντικείμενα του σπιτιού σου, ακόμη και προσωπικά σου πράγματα όπως το αυτοκίνητο σου, τότε δεν έχεις να παρά να στείλεις την την αγγελία σου στο:

Email: hellasradio.net@gmail.com

Όροι προβολής:

  1. Όσες περισσότερες λεπτομέρειες χρειάζεται η αγγελία σου τόσο το καλύτερο για τον ενδιαφερόμενο. Γι αυτό λοιπόν γράψε όσες λέξεις θες!
  2. Τα πλήρη σου στοιχεία έτσι ώστε να έρθει ο ενδιαφερόμενος να έρθει άμεσα σε επαφή μαζί σου!
  3. Στείλε μας το πολύ μέχρι 6 φωτογραφίες για να προβάλεις αυτό που θες! Πιστεύουμε πως είναι αρκετές!
  4. Αν η αγγελία σου δεν ισχύει άλλο, μην ξεχάσεις να μας ενημερώσεις στο ίδιο email, επισυνάπτοντας τον σύνδεσμο – link της αγγελίας σου για να μην σε ενοχλούν!

Απαραίτητες διευκρινήσεις:

  1. Σε καμία περίπτωση ο HellasRadio.se δεν φταίει για λάθος καταχωρήσεις στοιχείων επικοινωνίας.
  2. Σε καμία περίπτωση ο HellasRadio.se δεν φταίει για την κατάσταση των προϊόντων.
  3. ΠΡΟΣΟΧΗ στις αγοραπωλησίες σας!
  4. ΠΡΟΣΟΧΗ αγγελίες με προβολές υπηρεσιών δεν θα γίνονται δεκτές!
  5. Περισσότερες πληροφορίες στο 0700-105-380