ΣΟΥΗΔΙΑ – ΕΚΛΟΓΕΣ 2022: Γνωρίζοντας τον Γιώργο Τσιούρα από το Medborgerlig Samling

Ο Γεώργιος Τσιούρας είναι 58 ετών με καταγωγή από τα Γρεβενα και ζει μόνιμα στο Nynäshamn/Stockholm της Σουηδίας όπου δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Το 1965 έρχεται στην Σουηδία μαζί με τους γονείς τους σαν οικονομικοί μετανάστες. Το χρονικό διάστημα μεταξύ 1973 – 1985 όπου ολοκληρώνει τις σπουδές ως ηλεκτρονικός και στην συνέχεια εκπληρώνει την στρατιωτική του θητεία.

Δραστηριοποιείται στην πολιτική από το 2009 και έχει διατελέσει μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, της Επιτροπής Παιδιού και Εκπαίδευσης, του Δημοτικού Συμβουλίου και του Συμβουλίου Προμηθειών.
Είναι πρόεδρος της τοπικής ένωσης Medborgerlig Samling στο Nynäshamn.

Είναι παντρεμένος με την Tiina και έχουνε 3 μεγάλες κόρες.

Ο Γιώργος Τσιούρας είναι αυτοαπασχολούμενος από το 1989 γνωρίζοντας καλά από διοίκηση επιχειρήσεων και θέλει να προσφέρει την γνώση του και την εμπειρία των 13 ετών ενασχολησης με την πολιτική ζωή του τόπου, σε ζωτικούς τομείς όπως των επιχειρηματικών θεμάτων, των σχολικών, των σχολικών αλλά και της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Στα ψηφοδέλτια θα τον βρείτε για το Σουηδικό Κοινοβούλιο στην 20η θέση, για το Περιφερειακό Συμβούλιο στην 10η θέση και για το Δημοτικό Συμβούλιο του Nynäshamn στην 1η θέση