Το νέο τραγούδι του Γιώργου Κακοσαίου “Σάββατο βράδυ” γίνεται επιτυχία!

Ο Γιώργος Κακοσαίος κάνει σύνθημα το «Σάββατο Βράδυ» και συνεχίζει το προσωπικό του σερί των επιτυχιών μ’ ένα ανεβαστικό single, που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records. 

Ο κορυφαίος καλλιτέχνης της γενιάς του, που κατάφερε να ξεχωρίσει και να γνωρίσει τεράστια επιτυχία από τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα και τις live εμφανίσεις του, μας ξεσηκώνει μέσα από ένα δυνατό και «φρέσκο» τσιφτετέλι, με το χαρακτηριστικό λαϊκό μέταλλο της φωνής του

Το single συνοδεύεται από ένα μοναδικής αισθητικής και κινηματογραφικό video, που σκηνοθέτησε ο Κώστας Καρύδας, με τον Γιώργο Κακοσαίο να δίνει το σύνθημα για να αρχίσει το πάρτι, κάνοντας κάθε βραδιά… «Σάββατο βράδυ»!

Το «Σάββατο Βράδυ» έχε ξεχωρίσει στο ραδιοφωνικό airplay ενώ την ίδια στιγμή στιγμή σαρώνει και στον κόσμο του digital. Συγκεκριμένα, έχει πάνω 850.000 YouTube Views σε λιγότερο από ένα μήνα από την κυκλοφορία του, ενώ, έφτασε μέχρι το top 7 στις τάσεις στο YouTube, όπου συνεχίζει να παραμένει μέχρι και σήμερα. Παράλληλα, κατακτήσει και τα ψηφιακά ακταστήματα, μετρώντας εκατοντάδες χιλιάδες digital streams.

Το «Σάββατο Βράδυ» υπογράφουν στη μουσική ο ίδιος ο Γιώργος Κακοσαίος και στους στίχους ο Νίκος Σαρρής, που μαζί έχουν δημιουργήσει κι άλλες επιτυχίες, μεταξύ των οποίων το προηγούμενο τσιφτετέλι του Γιώργου Κακοσαίου, το «Κάνε Μας Τη Χάρη», το οποίο «σάρωσε» το YouTube, τα social media και το ραδιοφωνικό airplay.

Αυτή την περίοδο ο Γιώργος Κακοσαίος έχει ξεκινήσει την καλοκαιρινή του περιοδεία με συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, με τον Γιάννη Πλούταρχο και την Κατερίνα, μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με την Νατάσα Θεοδωρίδου.

Βρείτε το «Σάββατο Βράδυ» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3C099kz
iTunes/Apple Music: https://apple.co/43y2HwQ
Deezer: https://bit.ly/3ozkdlw