Έλενα Παπαρίζου – Η επανένωση των Antique: “Θα κάνουμε περιοδεία το καλοκαίρι στη Σουηδία”

Για την επανένωση των Antique μίλησε στο MEGA STAR η Έλενα Παπαρίζου, λίγες ημέρες μετά την ανάρτηση που έκανε στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι θα κάνουν το καλοκαίρι περιοδεία στη Σουηδία.

«Ήθελα να ξαναενώσω τους Antique και όντως τα κατάφερα μετά από πάρα πολλά χρόνια. Πάντα ήμασταν σε επικοινωνία, διαλέξαμε και πιο τραγούδι θέλουμε να κάνουμε, μας κάλεσαν ξανά στη Σουηδία για να κάνουμε μια περιοδεία φέτος το καλοκαίρι και ξαναενώνουμε τις δυνάμεις μας μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτό», είπε αρχικά η τραγουδίστρια, ενώ στη συνέχεια μίλησε για συνεργασίες που θα ήθελε να κάνει:

«Υπάρχουν πολλές συνεργασίες που θα ήθελα να κάνω. Αυτές τις συνεργασίες εγώ τις έχω εκφράσει σε κάποιους ενώ πολλές φορές λέω πρέπει τα πράγματα να τα λέμε δυνατά γιατί το σύμπαν. Αυτή που κρατάω είναι η τελευταία μαζί με τον Σάκη Ρουβά και τον Στέλιο Ρόκκο, επειδή είναι δύο καλλιτεχνάρες, τους οποίους αγαπώ πάρα πολύ. Μία συνεργασία που θα ήθελα να κάνω είναι με τη Μαρινέλα, γιατί την εκτιμώ και την αγαπώ πολύ. Είναι σπουδαία».