Επίσημη πρεμιέρα για τον HellasRadio, αύριο 11 Σεπτεμβρίου 2023

Από τις 09:00 το πρωί, μέχρι αργά το βράδυ, ο HellasRadio φιλοδοξεί να σας κρατάει συντροφιά μέσα από ζωντανές εκπομπές και από podcast.

Έτσι λοιπόν, μπαίνοντας στην 4η σεζόν μας, από το στούντιο του HellasRadio, θα πίνουμε όλοι “Πρωϊνό Καφεδάκι” με τον Γιάννη Σιαπέρα καθημερινά, όχι πάντα, από τις 09:00 το πρωί μέχρι και τις 11:00, αφήνοντας πάντα και 30 λεπτά ανοιχτά, όταν θα υπάρχει ειδησεογραφία ή θα έχουμε μουσικές επιθυμίες των ακροατών.

Στην συνέχεια, θα έρχεται το “Μουσικό Εξπρές” με “μηχανοδηγό” τον Κώστα Λυμπερόπουλο, μια συνεργασία “που κόλλησε” με τον HellasRadio από την πρώτη στιγμή, με μια εκπομπή που την αγαπήσατε και θα σας κρατάει συντροφιά από τις 11:30 μέχρι τις 12:30 με τραγούδια που θα σας ταξιδέψουν στο παρελθόν!

Η Εβίτα Σαρηγιάννη θα είναι κοντά σας λίγο μετά τις 12.30 και για 2 ώρες θα σας κρατήσει συντροφιά με τις καταπληκτικές της μουσικές επιλογές, ειδήσεις, σχόλια, κουτσομπολιά και όχι μόνο, μέσα από την εκπομπή της “Like στη Μουσική

Τέλος, κάθε Κυριακή ο Γιάννης Κουμαριανός με την εκπομπή “Art Cafe Society” θα σας εύχεται καλή εβδομάδα, 20:00 με 22:00 στέλνοντας με αγάπη σε όλους μας, τις δικές του μουσικές εμπειρίες!

Μέχρι την απογευματινή ζώνη όπου θα πραγματοποιείται σύνδεση με τον SaTRadio.Net* και θα ακολουθούν ζωντανές εκπομπές, ο HellasRadio θα σας κρατάει συντροφιά με τραγούδια του χθες και του σήμερα!

Με ελεύθερη συμμετοχή θα είναι φέτος η εκπομπή του “Ο Άρχοντας του Βορρά** ο οποίος αυστηρά θα μας ενημερώνει μέσα από την ομάδα του στο Facebook!

Καλή σεζόν σε όλους και καλό φθινόπωρο!

* Το νέο πρόγραμμα του SatRadio, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, καθώς η επίσημη πρεμιέρα του σταθμού είναι στις 17 Σεπτεμβρίου 2023

** Ξένη και ελληνική μουσική, χωρίς πολλά λόγια!