Έρχεται στη Σουηδία η Λαϊκή Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης” με 2 καταπληκτικές παραστάσεις

H Medelhavet Kultur σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε δυο αφιερώματα μνήμης από την Λαϊκή Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης” για όλους τους Έλληνες της Σουηδίας στην Στοκχόλμη και στο Γκέτεμποργκ.

Πρώτος σταθμός της, η Στοκχόλμη, όπου στις 12 Δεκεμβρίου 2021 στο Göte Lejon Teatern, ο Δημήτρης Μπάσης μαζί με τη Ρίτα Αντωνοπούλου θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους παράσταση για το κοινό του βορρά στις 17:00 το απόγευμα, και την επόμενη μέρα στις 13 Δεκεμβρίου 2021 θα μεταφερθεί στο Γκέτεμποργκ και πιο συγκεκριμένα στο Lisebergsteatern στις 18:30 το απόγευμα.

Για πρώτη φορά, μετά τον θάνατο του μεγάλου Έλληνα δημιουργού, η Λαϊκή Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης” με την κόρη του Μαργαρίτα Θεοδωράκη θα έρθουν στη Σουηδία.

Η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» δημιουργήθηκε τον Μάιο του 1997 από μουσικούς – συνεργάτες του Μίκη Θεοδωράκη, γνώστες του έργου του.

Η πρώτη εμφάνιση της Ορχήστρας έγινε στο Θέατρο Αιξωνή της Γλυφάδας τον Ιούνιο του 1997.

Έκτοτε η Ορχήστρα έδωσε πολλές λαϊκές συναυλίες στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα συμπράττοντας με καταξιωμένους αλλά και νεότερους ερμηνευτές, αλλά και ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο προβάλλοντας έτσι το έργο του μεγάλου Έλληνα δημιουργού!

Για όλους εσάς που θέλετε να παραβρεθείτε στις δυο αυτές παραστάσεις, φροντίστε άμεσα να κλείσετε τα εισιτήρια σας για την Στοκχόλμη μέσα από την ιστοσελίδα www.ticketmaster.se και για το Γκέτεμποργκ www.liseberg.se/mikistheodorakis

Το μπούκινγκ ανοίγει την Δευτερα 18 Οκτωβρίου

Θερμός υποστηρικτής των παραστάσεων είναι και ο HelllasRadio.se

Περισσότερες πληροφορίες ανοίξτε τις αφίσες των εκδηλώσεων