Γιάννης Κουμαριανός – Πίνοντας καφέ με τον κύριο “Art Cafe Society”

Ο Γιάννης με πήρε τηλέφωνο χωρίς δισταγμό, μόλις βρήκε τη λύση, ότι μέσα στο δύσκολο πρόγραμμα των οικογενειακών αλλά και “Σουηδικών” δραστηριοτήτων του, “χωράνε” 4 ώρες καλής και ποιοτικής μουσικής, και με ρώτησε, “λέω να παίζω το Σαββατοκύριακο πίνοντας καφέ με τους ακροατές τι λες;” Η απάντηση είναι γνωστή σε όλους σας!

Δημιουργικός και λάτρης της μουσικής “που κινητοποιεί το μυαλό και συγκινεί την ψυχή” όπως λέει ο ίδιος, ο Γιάννης Κουμαριανός είναι τους τελευταίους μήνες στην ομάδα του HellasRadio χαρίζοντας μουσικές στιγμές και μοιράζοντας απλόχερα τις εμπειρίες του αλλά και τις γνώσεις του, “χωρίς να τσιγκουνεύεται” σε όλους μας.

Γεννημένος στα 70s. Μεγάλωσε με μουσική των 80s , clubbing στα 90s ενώ στα 00 προσπάθησε να ξεχωρίσει το είδος που τελικά αρέσει…

Η κλασσική μουσική δεν έλλειπε, αφού σπούδασε κλασικό βιολί και σαξόφωνο ενώ η jazz τον βοηθά να χαλαρώσει.

Διατηρώντας για πάνω από 12 χρόνια το ομώνυμο Art Cafe στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Άνδρο, ξεκίνησε ως dj το 2001 ενώ ο χώρος γρήγορα εξελίχθηκε σε μια μουσική σκηνή με πολλούς guest dj’s αλλά και μουσικούς από όλη την Ελλάδα.

Αρκετά χρόνια μετά συνεχίζεται η μουσική πορεία κάτω από τη στέγη του HellasRadio και το Αrt Cafe Society επανένωνεται και μεγαλώνει.

Είναι αυτός που σας λέει “Καλή μουσική αντάμωση κάθε σαββατοκύριακο με πολύ και καλή μουσική”!!!

Μπορείτε να τον ακολουθήσετε στην ομάδα του στο Facebook πατώντας: ΕΔΩ

Viber & WhatsApp καλώντας στο: 0046704584729

Γιάννη καλώς ήρθες και καλά μουσικά ταξίδια!