Και η Εύη Μάρκου στον HellasRadio

Η HellasRadio TEAM μεγαλώνει και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει την Εύη Μάρκου, η οποία θα βρίσκεται κοντά μας με τις πολύτιμες συμβουλές της. Πριν όμως την γνωρίσουμε καλύτερα, αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι αύριο θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε και πρώτο της άρθρο στον HellasRadio.se

Αγαπητοί αναγνώστες γειά σας.

Γεννήθηκα στη Γερμανία από Έλληνες γονείς και μετανάστες εκεί σε εκείνη τη περίοδο της ζωής τους. Ο τόπος γεννήσεως μου δεν έπαιξε κάποιο σπουδαίο ρόλο στη ζωή μου, μια και μεγάλωσα και έζησα στην Ελλάδα τα περισσότερα μου χρόνια.

Τα τελευταία 11 χρόνια της ζωής μου ζω με την οικογένειά μου στην Στοκχόλμη.

Είμαι τελειόφοιτη της Φιλολογικής Σχολής του Κλασικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωάννινων και διερμηνέας της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας. Όμως το μεγάλο μου ενδιαφέρον για την ψυχολογία με έφερε στο επάγγελμα, το οποίο υπηρετώ τώρα. Είμαι ψυχοθεραπεύτρια, ειδικευμένη στη Συστημική οικογενειακή ψυχοθεραπεία και ασχολούμαι με την συμβουλευτική & ψυχοθεραπεία ενηλίκων που αντιμετωπίζουν:

  • προβλήματα επικοινωνίας στην οικογένεια, τις προσωπικές/επαγγελματικές σχέσεις, κ.λ.π.
  • προσωπικές δυσκολίες (προβλήματα συμπεριφοράς, αγχώδεις διαταραχές, φοβίες, κρίσεις πανικού, κρίσεις θυμού, κατάθλιψη, κ.α.)
  • προβλήματα στη διαχείριση ειδικών θεμάτων όπως διαζύγιο, πένθος, ψυχοσωματικές ασθένειες, κ.α.
  • προβλήματα σε θέματα οικογένειας, ζευγαριού, γονεϊκού ρόλου και ανατροφής των παιδιών.

Αντιλαμβάνομαι πως ο όρος Συστημική γεννά ίσως την αναρώτηση για το τι μπορεί να σημαίνει. Με απλά λόγια θα το εξέφραζα πως εμείς οι άνθρωποι ” είμαστε οι σχέσεις”. Οι σχέσεις μας οι οικογενειακές, οι διαπροσωπικές, οι επαγγελματικές και όποιου άλλου είδους σχέσεις περιπλέκονται στις ζωές μας.

Οι ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες λαμβάνουν χώρα στον επαγγελματικό μου χώρο , στην περιοχή Gamla Stan, στο κέντρο της πόλης και μπορεί είναι δια ζώσης αλλά και διαδικτυακές.

Πέρα από τις ατομικές συνεδρίες , αναλαμβάνω και ομάδες θεραπευτικές . Οι ομάδες αυτές μπορεί να έχουν καθαρά ψυχοθεραπευτικό χαρακτήρα, αλλά και χαρακτήρα ενσωμάτωσης και αυτοβελτιώσης. Εξετάζοντας λοιπόν το αίτημα της κάθε ομάδας , σχηματίζονται ομάδες με σκοπό την αυτοβελτίωση, συμβουλευτική και την αλληλεπίδραση μεταξύ των μελών.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω του email μου, evi.markou.stckhlm@gmail.com και τηλεφωνικά στο νούμερο, 0700285678 κατά τις απογευματινές ώρες.