Και η Λιάνκα Κάρμη στην HellasRadio – TEAM

“Ποδαρικό” στον Μάρτη μας έκανε η Λιάνκα Κάρμη η οποία από σήμερα ανήκει και επίσημα στο έμψυχο δυναμικό του HellasRadio!

Η Λιάνκα θα είναι κοντά μας αρχικά, μέσα από την ιστοσελίδα μας και θα αναλύει διάφορα θέματα που απασχολούν όλους τους αναγνώστες – ακροατές μας και με διάφορες συμμετοχές στην εκπομπή “Πρωϊνή Ενημέρωση” με τον Γιάννη Σιαπέρα.

Πάμε να γνωρίσουμε καλύτερα την δική μας Λιάνκα!

Η Λιάνκα Κάρμη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και στην Ζάκυνθο.
Σπούδασε κοινωνικές επιστήμες και εγκληματολογία στο The Open University of UK με σκοπό να συνεχίσει τις σπουδές της στην ψυχολογία , όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Applied Psychology (Bachelor of Science ) – Derby University .
Έπειτα συνέχισε την εκπαίδευση της και την προσωπική της ανάλυση στην Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία και στη Διαχείριση Συναισθηματικού ,Ψυχικού Τραύματος.
Το ενδιαφέρον της για την ψυχική ευημερία και η συνεχόμενη επιθυμία γνώσεων στο τομέα της ψυχολογίας ολοκληρώνονται με σεμινάρια σε Ινδία, Γερμανία και Σουηδία με κεντρικούς άξονες το άγχος, τις σχέσεις, την σεξουαλικότητα, τις οικογενειακές σχέσεις, το παιδί, την κακοποίηση, την θεραπεία τραύματος, την μητρότητα, την υπογονιμότητα, την συμβουλευτική ζεύγους, άγχος, μετανάστευση, διατροφικές διαταραχές και την πνευματικότητα.
Εστιάζει στην προσωποκεντρική και ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία διαλόγου, με στόχο την ευημερία και ευεξία του θεραπευμένου στην καθημερινότητα του σε σχέση με τον εαυτό του και τις διαπροσωπικές του σχέσεις, όπου ο θεραπευτής δεν λαμβάνει τον ρόλο της αυθεντίας αλλά του καθοδηγητή.