Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στη Στοκχόλμη στις 13 Μαΐου 2023 – (Κλείσε το εισιτήριο σου ΕΔΩ)

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της έντεχνης ελληνικής σκηνής, ένας καλλιτέχνης που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα κι έχει φανατικό κοινό, έρχεται το Σάββατο 13 Μαΐου 2023 στον καταπληκτικό πολυχώρο Nya Cirkus της Στοκxόλμης για μία και μοναδική παράσταση.

Ο λόγος φυσικά για τον Αλκίνοο Ιωαννίδη που έρχεται για πρώτη φορά στη Σουηδία και είναι αδιαμφισβήτητα για τους Έλληνες της Σουηδίας το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του 2023.

Ενθουσιασμός επικρατεί ήδη και στις τάξεις των Ελλήνων της Στοκχόλμης για τα εισιτήρια, αλλά και μεγάλο ενδιαφέρον από το Γκέτεμποργκ, το Μάλμε, την Ουψάλα και άλλες πόλεις της Σουηδίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα είναι και λίγοι αυτοί που θα έρθουν και από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, που με αφορμή την συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη, θα απολαύσουν για ένα διήμερο και την ανοιξιάτικη Στοκχόλμη.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: Αυτά θα κυμαίνονται από 395 και 495 κορώνες, με τα εισιτήρια να προπωλούνται από την Ticketmaster.se με επιπλέον χρέωση 40 με 50 κορώνες για το αντίτιμο της υπηρεσίας, χωρίς να ευθύνεται γι’ αυτό ο διοργανωτής.

Nya Cirkus: Η αίθουσα που θα φιλοξενήσει τον Αλκίνοο Ιωαννίδη αριθμεί περίπου τις 800 θέσεις, γι’ αυτό καλό θα είναι να προμηθευτείτε έγκαιρα το εισιτήριο σας.

Πρόσβαση ΑμΕΑ: Οι θέσεις είναι περιορισμένες, έτσι καλό θα είναι οι ενδιαφερόμενοι να πάρουν περισσότερες πληροφορίες μέσα από το link των εισιτηρίων.

Περισσότερες πληροφορίες: Με αποστολή email στο pdspecialevents@gmail.com ή στο τηλέφωνο 0728 509 541 από τις 17:00 μέχρι και τις 20:00

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: HellasRadio