Εσύ κάλεσες την NEROclean; Η νέα εταιρία που βάλθηκε να καθαρίσει το σπίτι μας!

Στην εποχή μας τα σπίτια κατασκευάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν υψηλό βαθμό ενεργειακής απόδοσης αλλά υπάρχει ένα μειονέκτημα, ο αερισμός του χώρου είναι μικρός έως και ανύπαρκτος όπου τα αιωρούμενα μικροσωματίδια όπως σκόνη, γύρη, κατάλοιπα καύσης, κ.α δύσκολα απομακρύνονται μέσα από τον χώρο στο οποίο ζούμε και συνεχώς συσσωρεύονται από την καθημερινή δραστηριότητα του ανθρώπου.

Γι’ αυτό κι εμείς προσφέρουμε υπηρεσίες καθαρισμού με σκοπό την απομάκρυνση αυτών των στοιχείων από μέρη που είναι δύσκολο κάποιος να καταφέρει να τα απομακρύνει. Τα σημεία αυτά είναι στρώματα, καναπέδες, πολυθρόνες, καρέκλες, χαλιά και άλλα υφασμάτινα έπιπλα.

Πως το επιτυγχάνομαι;

Οι συσκευές που χρησιμοποιούμαι τις επιλέξαμε με γνώμονα την αποτελεσματική απομάκρυνση των στοιχείων που επιβαρύνουν την οικιακή ατμόσφαιρα, την χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση, και την ευελιξία σε μικρούς χώρους. Και χρησιμοποιούμαι καθαριστικά όσο το δυνατόν πιο ήπια για το περιβάλλον και για τα έπιπλα σας. Οι μέθοδοι καθαρισμού είναι δύο, οι οποίοι μπορούν να συνδυαστούν ή να χρησιμοποιηθεί μόνο ο πρώτος σε έπιπλα που δεν επιτρέπεται το πλύσιμο.

Ο πρώτος τρόπος είναι τον στεγνό καθαρισμό (φρεσκάρισμα) όπου γίνεται η απομάκρυνση των στερεών σωματιδίων και ο δεύτερος είναι ο υγρός καθαρισμός όπου γίνεται η απομάκρυνση των λεκέδων, όπως ιδρώτας, καφές, μικροατυχήματα των παιδιών σας ή του κατοικίδιου σας, και διάφορων ρύπων που επιβαρύνει το ύφασμα είτε ορατός η όχι.

Βέβαια όλοι οι λεκέδες δεν μπορούν να καθαριστούν τελείως επειδή υπάρχουν πολλοί παράγοντες που ίσως δεν επιτρέπουν την πλήρη απομάκρυνση τους, όπως ο χρόνος που βρίσκεται, η ποιότητα του υφάσματος, η σύσταση του λεκέ, αλλά το σίγουρο είναι πως η επιφάνεια σας θα είναι καθαρή σε κάθε περίπτωση.

Καθαρισμός στρωμάτων:

  1. στεγνός καθαρισμός: γίνεται με την συσκευή μας που συνδυάζει τίναγμα και αναρρόφηση ταυτόχρονα, με αυτό έχουμε ως αποτέλεσμα να γίνεται απομάκρυνση της σκόνης, των νεκρών κυττάρων δέρματος, ακάρεα, τρίχες, χνούδια κ.α.
  2. με τον υγρό καθαρισμό γίνεται ο καθαρισμός των επιφανειών από λεκέδες που προκλήθηκαν από “μικροατυχήματα”.

    Όλα αυτά στον χώρο σας όπου ερχόμαστε και σας τα καθαρίζουμε επιτόπου χωρίς να φύγουν από τον χώρο σας τα έπιπλα. Επίσης προσφέρουμε και καθαρισμό και πλύσιμο υφασμάτινων καθισμάτων αυτοκινήτων, αρκεί να υπάρχει παροχή ρεύματος στον χώρο όπου μας ζητήσετε να γίνει το πλύσιμο.
Η ξεχασμένη πολυθρόνα έγινε καινούρια χάρη στην εμπειρία της NEROclean
Ένα ατύχημα στο νέο κρεβάτι και η ζημιά έγινε. Όμως, μέσα σε λίγα λεπτά η NEROclean το έκανε παρελθόν!
Ένα συνεργείο αυτοκινήτων, εμπιστεύτηκε την NEROclean και δείτε το φανταστικό αποτέλεσμα!