«Ο δολοφόνος της κόρης μου, δεν θα δει ποτέ ξανά την εγγονή μου»

Το αίτημα των γονιών του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την επιμέλεια της κόρης του ζευγαριού, Λυδίας, απορρίφθηκε από δικαστήριο της Αθήνας.

Οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου απέτυχαν στην προσπάθειά τους να πάρουν την επιμέλεια της εγγονής τους, Λυδίας, η οποία ζει πλέον στις Φιλιππίνες.

Αυτό σημαίνει ότι οι γονείς του πιλότου θα μπορούν να βλέπουν τη μικρή Λυδία μέσω Skype ή άλλων ηλεκτρονικών μέσων για μία ώρα την εβδομάδα.

«Εκδόθηκε χτες η απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία απορρίφθηκε η αγωγή των γονέων του πιλότου για την ανάθεση σε αυτούς της αποκλειστικής γονικής μέριμνας της μικρής Λυδίας. Έγινε δεκτή η αγωγή της μητέρας της Καρολάιν με την οποία ζητούσε η επικοινωνία να γίνεται πλέον με Skype ή άλλα μέσα μία ώρα την εβδομάδα κατόπιν συνεννόησης με την μητέρα της Καρολάιν», είπε ο Θανάσης Χαρμάνης, δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν.

Οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου απέτυχαν στην προσπάθειά τους να πάρουν την επιμέλεια της εγγονής τους, Λυδίας, η οποία ζει πλέον στις Φιλιππίνες.

Πλέον, οι Έλληνες παππούδες της μικρής θα έχουν μόλις μία ώρα επικοινωνία εβδομαδιαίως με τη μικρή Λυδία “μέσω Skype ή άλλων ηλεκτρονικών μέσων”, όπως αναφέρει η δικαστική απόφαση.

Ο Ντέιβντ Κράουτς, ο πατέρας της αδικοχαμένης Kαρολάιν, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Το Πρωινό” για την απόφαση του δικαστηρίου, αλλά και για το πώς βιώνει τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του Σουζάνα την απώλεια της κόρης τους.

«Ο δολοφόνος της κόρης μου, δεν θα δει ποτέ ξανά την εγγονή μου»

«Είμαι ευχαριστημένος γιατί ο πατέρας της Λυδίας δεν θα την δει ποτέ ξανά», είπε μεταξύ άλλων ο Ντέιβντ Κράουτς, αναφερόμενος στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «αφαίρεσε δύο ζωές», μιλώντας για το πώς θρηνεί καθημερινά η σύζυγός του, Σουζάνα.

«Είμαι βέβαιος ότι θα χαρείτε να μάθετε ότι το ελληνικό δικαστήριο εξέδωσε απόφαση υπέρ της εγγονής μου Λυδίας. Θα μείνει στις Φιλιππίνες, ώστε να μεγαλώσει από την αδελφή της Καρολάιν και την οικογένειά της», δήλωσε ο Ντέιβιντ Κράουτς, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Αναφερόμενος στην απόφαση του δικαστηρίου, για την επικοινωνία που μπορούν να έχουν οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με τη Λυδία, σχολίασε: «Φυσικά, δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα η Λυδία να κάθεται μπροστά από μία οθόνη, για να ακούει κάποιον που δεν γνωρίζει και που της μιλάει σε μια γλώσσα που δεν καταλαβαίνει».

«Φυσικά είμαι ευχαριστημένος, γιατί αυτό σημαίνει ότι ο πατέρας της Λυδίας δεν θα τη δει ποτέ ξανά και κανένας δεν θα χρειαστεί να της δώσει όλες αυτές τις αμήχανες εξηγήσεις», επεσήμανε ακόμη, αναφερόμενος στη δικαστική απόφαση. «Επίσης, όταν συνειδητοποιήσουν ότι στην πραγματικότητα είναι αδύνατο να επιβάλλεις σε ένα βρέφος να συμμετέχει σε μια βιντεοκλήση, είμαι σίγουρος ότι ο παππούς και η γιαγιά, από την πλευρά του πατέρα, θα σταματήσουν την προβληματική παρενόχλησή τους», συμπλήρωσε.

Ο πατέρας της Καρολάιν υπογράμμισε πως πλέον περιμένει να μάθει τι θα συμβεί με την έφεση που άσκησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, δίκη που θα συνεχιστεί στις 28 Μαρτίου. Επίσης, αναφέρθηκε και στην σύζυγό του, Σουζάνα. «Θρηνεί καθημερινά για το πολύτιμο παιδί μας. Όταν δολοφονήθηκε η Καρολάιν, η ζωή και ο λόγος να ζει τελείωσαν ουσιαστικά για εκείνη και έτσι ο δολοφόνος της κόρης μας αφαίρεσε δύο ζωές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το διαβάσαμε ΕΔΩ