ΠΑΤΡΑ: Κατέρρευσε τμήμα γέφυρας στον περιφερειακό – Πληροφορίες για νεκρούς και εγκλωβισμένους

Αγωνία επικρατεί στην Πάτρα καθώς υπάρχουν αναφορές για νεκρούς και εγκλωβισμένους από κατάρρευση τμήματος γέφυρας στον περιφερειακό της πόλης.

Ένα βαρύ όχημα εκτελούσε εργασίες πάνω στη γέφυρα την ώρα που κάτω από αυτή μια ομάδα ανθρώπων είχε βρει στη σκιά της καταφύγιο από τον καύσωνα.

Πληροφορίες από την πυροσβεστική κάνουν λόγο για δύο νεκρούς, χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί πόσοι άνθρωποι είχαν εγκλωβιστεί κάτω από τη γέφυρα. Σύμφωνα με το OPEN πιθανότατα κάτω από τη γέφυρα βρίσκονταν έξι και από αυτούς κάποιοι έχουν ήδη ανασυρθεί τραυματισμένοι.

Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής για τον εντοπισμό και την ανάσυρση των εγκλωβισμένων, ωστόσο στο σημείο έχει δημιουργηθεί ένταση από τους συγγενείς των εγκλωβισμένων που διαμαρτύρονται για τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζονταν στα έργα.

Το χρονικό της κατάρρευσης

Κατέρρευσε τμήμα γέφυρας στην περιφερειακή οδό της Πάτρας, όπως μεταδίδει το pelop.gr.

Ειδικότερα, η κατάρρευση εντοπίζεται στο Χάραδρο, όπου τα τελευταία δύο χρόνια εκτελούνται εργασίες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr από την πυροσβεστική υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους ανθρώπους εξαιτίας της πτώσης της γέφυρας εγκλωβίστηκε ένα άτομο.

Δημοσιεύματα τοπικών μέσων αναφέρουν ότι στο πλαίσιο ελεγχόμενης κατεδάφισης γέφυρας αποκολλήθηκε μεγάλο κομμάτι της γέφυρας με αποτέλεσμα να πέσει στο δρόμο.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθώς επίσης έξι οχήματα με 12 πυροσβέστες.